G***a
25/10/2022
Pecička, nosím všude = do centra, do přírody na výlety atd. Vejde se do ní dost věcí a pohodlně se nosí.
Užitečné?
0 1
R****o
25/10/2022
Veliká taška, odolná, prostorná, kvalitní, hezká abrva a suprově rozdělená.
Užitečné?
0 0
T*m
25/10/2022
Bezvadná taška do práce. Je velice kvalitní a odolná.
Užitečné?
0 0
T*m
25/10/2022
Krasný batůžek.
Užitečné?
0 0
J***A
25/10/2022
Krasny a ideálně veliký batůžek.
Užitečné?
0 0
T****s
25/10/2022
Tak USB nabíjení používám tak 100x víc než jsem si myslel, je to pecka...
Užitečné?
0 0
T****s
25/10/2022
Super stylový bágl.
Užitečné?
0 0
P***l
25/10/2022
Super batoh, odolny a pevny. Co vic si prat.
Užitečné?
0 0
P**r
31/07/2022

Lehoucky a fakt odolny batoh. Necekal jsem takovou kvalitu...

Užitečné?
0 0
P**r
31/07/2022

Lehoucky a fakt odolny batoh. Necekal jsem takovou kvalitu...

Užitečné?
0 0
M***s
29/07/2022

Zip funguje hladce, nosím týden a pohodlný na záda

Užitečné?
0 0
M***s
29/07/2022

Super, jen trochu problémy s dopravou, to však prodejce nemůže ovlivnit. I tak bylo dodání velmi rychlé.

Užitečné?
0 0
W*w
28/07/2022

Jsem prekvapen kvalitnou!!! V dobrem.

Užitečné?
0 0
O***u
26/07/2022

Mám teprve den, zatím vypadá moc dobře.

Užitečné?
0 0
O***u
26/07/2022

Mám teprve den, zatím vypadá moc dobře.

Užitečné?
0 0
D***e
22/07/2022

Kupováno jako dárek, měla jsem koupit trochu jiný typ co nabízí Mark Ryden, ale i tak se celkem líbil.

Užitečné?
0 0
D***e
22/07/2022

Kupováno jako dárek, měla jsem koupit trochu jiný typ co nabízí Mark Ryden, ale i tak se celkem líbil.

Užitečné?
0 0
J***í
22/07/2022

Mám velkou radost z batohu:)))

Užitečné?
0 0
D***a
22/07/2022

Doporučuji tento produkt, komunikace se zákaznickou podporou probíhala také velmi rychle.

Užitečné?
0 0
N***v
20/07/2022

Spokojeny, spousty kapes vcetne skrytych. Napis je reflexni, coz vitam. Dekuji!

Užitečné?
0 0
N***v
20/07/2022

Spokojeny, spousty kapes vcetne skrytych. Napis je reflexni, coz vitam. Dekuji!

Užitečné?
0 0
B***a
20/07/2022

Batohu davam 100%, koupila jsem ho na cestovani super, doporucuju kazdemu:)

Užitečné?
0 0
O***a
19/07/2022
Moc pohodlný, cením zámek.
Užitečné?
0 0
O***a
19/07/2022
Moc pohodlný, ani v létě se mi záda nepotí...
Užitečné?
0 0
A***v
19/07/2022

Rychlé doručení, kvalitní provedení přesně tak co je na webu, tak se dá očekávat. Má mnoho kapes a pevná záda.

Užitečné?
0 0
A***v
19/07/2022

Prémiový materiál, pěkné provedení batohu..

Užitečné?
0 0
A***v
19/07/2022

Velmi praktický batoh vhodný jak do města, tak hlavně na cestování nebo nošení věcí do fitka, doporučuji!

Užitečné?
0 0
A***v
19/07/2022

Velmi praktický batoh vhodný jak do města, tak hlavně na cestování nebo nošení věcí do fitka, doporučuji!

Užitečné?
0 0
A***v
19/07/2022

Velmi praktický batoh vhodný jak do města, tak hlavně na cestování nebo nošení věcí do fitka, doporučuji!

Užitečné?
0 0
J***A
19/07/2022

Jsem nadseny! Prisel rychle a bez problemu.

Užitečné?
0 0
J***A
19/07/2022

Velmi dobry batoh. Jsem nadseny! Prisel rychle a bez problemu.

Užitečné?
0 0
O***u
17/07/2022

Nádherný batoh. Vaši značku jsem si velmi oblíbila a všem doporučuji.

Užitečné?
0 0
O***u
17/07/2022

Nádherný batoh. Vaši značku jsem si velmi oblíbil a všem doporučuji.

Užitečné?
0 0
I***a
16/07/2022

Hezky a elegantni batoh  🙂

Užitečné?
0 0
M***v
16/07/2022
Batoh je opravdu velmi dobrý. Doporučuji všem napsat recenz po dvou týdnech nošení:) Při doručení, byl velmi pečlivě zabalen. Díky za kvalitní věc! S ...More

Batoh je opravdu velmi dobrý. Doporučuji všem napsat recenz po dvou týdnech nošení:) Při doručení, byl velmi pečlivě zabalen. Díky za kvalitní věc! S batoh jsem spokojen!

Užitečné?
0 0
P***l
16/07/2022

Lehoucky a fakt odolny batoh. Necekal jsem takovou kvalitu...

Užitečné?
0 0
T***š
15/07/2022

Robustní a elegantní batoh. Je krásnější, než vypadá na fotografiích. Spokojenost!

Užitečné?
0 0
T***š
15/07/2022

Robustní a elegantní batoh. Je krásnější, než vypadá na fotografiích. Spokojenost!

Užitečné?
0 0
T***š
15/07/2022

Robustní a elegantní batoh. Je krásnější, než vypadá na fotografiích. Spokojenost!

Užitečné?
0 0
I***a
15/07/2022
Batoh je velmi precizně ušitý a s batohem co jsem měl je prostě nesrovnatelný! Ve švech jsem nenašel jediný problém. Všechny zipy hladce chodí.
Obecn...More

Batoh je velmi precizně ušitý a s batohem co jsem měl je prostě nesrovnatelný! Ve švech jsem nenašel jediný problém. Všechny zipy hladce chodí.



Obecně - nikdy jsem nebyl spokojený s batohem, jako je tento!

Užitečné?
0 0
P***l
15/07/2022

Bez chyby

Užitečné?
0 0
H***a
14/07/2022

Pohodlne se nosi, kvalitni material, uvidime casem jak batoh vydrzi.

Užitečné?
0 0
A***a
14/07/2022

Rychlé dodání, dděkuji!

Užitečné?
0 0
S***v
13/07/2022

Vysoká kvalita, doporučuji!!

Užitečné?
0 0
S***v
13/07/2022

Vysoká kvalita, doporučuji!!

Užitečné?
0 0
M***a
12/07/2022

top

Užitečné?
0 0
M***a
12/07/2022

Batoh je úžasný! Je velmi dobrý a multifunkční. Přiměřená cena a dobrá kvalita, vřele doporučuji. Oblíbil jsem si ho!

Užitečné?
0 0
M***a
12/07/2022

Batoh je úžasný! Je velmi dobrý a multifunkční. Přiměřená cena a dobrá kvalita, vřele doporučuji. Oblíbil jsem si ho!

Užitečné?
0 0
T***š
12/07/2022

Oceňuji YKK zipy, mám je na několika bundách a vydrží opravdu hodně. Skvělý batoh do města a na cesty 🙂

Užitečné?
0 0
T***š
12/07/2022

Oceňuji YKK zipy, mám je na několika bundách a vydrží opravdu hodně. Skvělý batoh do města a na cesty 🙂

Užitečné?
0 0
T***š
12/07/2022

Oceňuji YKK zipy, mám je na několika bundách a vydrží opravdu hodně. Skvělý batoh do města a na cesty 🙂

Užitečné?
0 0
T***š
12/07/2022

Spokojenost

Užitečné?
0 0
k***k
11/07/2022

Mám velkou radost z batohu:)))

Užitečné?
0 0
k***k
11/07/2022

Mám velkou radost z batohu:)))

Užitečné?
0 0
H***r
10/07/2022

Odpovídá popisu, skvělá kvalita a rychlost doručení

Užitečné?
0 0
H***r
10/07/2022

Odpovídá popisu, skvělá kvalita a rychlost doručení

Užitečné?
0 0
L***k
09/07/2022

Doporucuji!!

Užitečné?
0 0
A***v
09/07/2022

Fajn kvalita a použitelnost

Užitečné?
0 0
Z***k
09/07/2022
Moc hezké batohy, tento jsem si pořídil jako batoh na notebooku, který musím nosit do práce. Už teď vím, že to není jediný batoh, který si do Mark Ryd...More

Moc hezké batohy, tento jsem si pořídil jako batoh na notebooku, který musím nosit do práce. Už teď vím, že to není jediný batoh, který si do Mark Ryden zakoupím

Užitečné?
0 0
A***v
09/07/2022

Pěkný, lehký, hodně se do něj vejde.

Užitečné?
0 0
S***k
09/07/2022
Jeste lepsi, hezci a prostornejsi nez jsem cekal.
Užitečné?
0 0
G***m
09/07/2022
Moc pekny batoh, zamiloval jsem se do USB. Ani jsem netusil, jak moc budu vyuzivat.
Užitečné?
0 0
O****j
09/07/2022
Jsem velice spokojeny. Super produkty a dobry zakaznickz servis
Užitečné?
0 0
P****n
09/07/2022
Velice pěkný batoh, rychlé dodání.
Užitečné?
0 0
09/07/2022
Velmi pěkný a pohodlný.
Užitečné?
0 0
D***a
06/07/2022

Vybíral jsem mezi více značkami, jelikož Mark Ryden jsem neznal. Nakonec jsem velmi spokojený, batoh mně nadchl jak prostorností tak svým provedením.

Užitečné?
0 0
R****t
05/07/2022

Krásný batoh, větší než jsem čekal.

Užitečné?
0 0
A**a
03/07/2022
Moc pekny batuzek. USB se fakt hodi.
Užitečné?
0 0
K*****o
02/07/2022
Koupil jsem hlavně kvůli zámku a USB. Jsem spokojený.
Užitečné?
0 0
V***v
01/07/2022

Objednavky nelituji, švi a zipy jsou kvalitní, nakoupil bych zas!

Užitečné?
0 0
k***k
01/07/2022

Děkuji za pomoc s výběrem batohu, rychlé doručení a provedení batohu odpovídá přesně fotografiím 🙂

Užitečné?
0 0
D***n
01/07/2022

Business batoh s polstrovanou kapsou pro notebook. Mohu jen doporucit, je presne takovy jako na fotografiich a v popisu:)

Užitečné?
0 0
D***n
01/07/2022

Business batoh s polstrovanou kapsou pro notebook. Mohu jen doporucit, je presne takovy jako na fotografiich a v popisu:)

Užitečné?
0 0
J**a
01/07/2022

Super velikost

Užitečné?
0 0
K*****o
29/06/2022

Vše v pořadku.

Užitečné?
0 0
K*****o
29/06/2022

Vše v pořídku.

Užitečné?
0 0
J***A
25/06/2022

megaaaaaaaa

Užitečné?
0 0
J***A
25/06/2022

megaaaaaaaa

Užitečné?
0 1
O**a
22/06/2022
Jsem moc spokojeny, ani jsem necekal, ze budu USB vyuzivat tak moc.

Super kvalita a uzasny design.
Užitečné?
0 0
K***u
21/06/2022
Ted prisel, moc se tesim, ze ho budu nosit v lete, vypada krasne.
Užitečné?
0 0
K***u
21/06/2022
Ted prisla, moc se tesim, ze ji budu nosit na leto, vypada krasne.
Užitečné?
0 0
R****o
18/06/2022

Dobra komunikace s zakaznickou podporou... Pekny batoh

Užitečné?
0 0
R****o
18/06/2022

Dobra komunikace s zakaznickou podporou... Pekny batoh

Užitečné?
0 0
K*****p
16/06/2022
Velmi dobrý dárek, přítel byl opravdu nadšený.
Užitečné?
0 0
K*****p
16/06/2022
Velmi dobrý dárek, přítel byl nadšený.....
Užitečné?
0 0
T*m
13/06/2022

Bezvadná taška, krásný design.

Užitečné?
0 0
T*m
13/06/2022

Bezva design!!!

Užitečné?
0 0
P***l
10/06/2022

Pecička, nosím do školy i do práce. Vejde se do ní opravdu hodně věcí.

Užitečné?
0 0
T****s
10/06/2022

Jsem moc spokojený. Všem tento eshop doporučuji.

Užitečné?
0 0
E***t
08/06/2022
Velmi dobrý na cesty, vždy beru na dovolené i pracovní cesty
Užitečné?
0 0
E***t
08/06/2022
Super batoch
Užitečné?
0 0
R****o
06/06/2022
Je fakt super
Užitečné?
0 0
K*****o
04/06/2022
Velice kvalitní, nemusím se o něj vůbec bát nebo starat.
Užitečné?
0 0
P***R
01/06/2022

Dobra komunikace s zakaznickou podporou... Pekny batoh

Užitečné?
0 0
O***a
29/05/2022
Krásná práce, rychlé dodání
Užitečné?
0 0
O***a
29/05/2022
Krásná práce, rychlé dodání
Užitečné?
0 0
S****n
29/05/2022

Můj nejoblíbenější batoh.

Užitečné?
0 0
S****n
29/05/2022

Můj nejoblíbenější batoh.

Užitečné?
0 0
S****n
29/05/2022

Můj nejoblíbenější batoh.

Užitečné?
0 0
i***ą
27/05/2022
Moc pěkný batoh
Užitečné?
0 0
i***ą
27/05/2022
Cool
Užitečné?
0 0
R*p
27/05/2022

Dlouho jsem hledal batoh s hodně kapsami a tanhle je fakt pecka

Užitečné?
0 0
A**a
26/05/2022

Lehoucky, rpostorny, super styl.


Kupovano jako darek. Snad se bude libit.

Užitečné?
0 0
H***a
18/05/2022

megaaaaaaaa

Užitečné?
0 0
P***l
18/05/2022

Super na léto. Dlouho jsem hledal ledvinku a jsem moc spokojený.

Užitečné?
0 0
P***l
18/05/2022

Dárek pro zaměstnance, jsem moc spokojený a oni byli také

Užitečné?
0 0
J***j
12/05/2022

Rychlé dodání... a super kvalita

Užitečné?
0 0
K***u
08/05/2022

Moc dobrý batoh, kupuji stejný i synovi.

Užitečné?
0 0
K***u
08/05/2022

Moc dobrý batoh, kupuji stejný i synovi.

Užitečné?
0 0
P***l
05/05/2022
Nosím pořád. Je lehký, pohodlný a oprvadu prostorný.
Užitečné?
0 0
P***l
05/05/2022
Nosím pořád, dokonce mi ho krade i manželka.
Užitečné?
0 0
J***j
02/05/2022
Uzasna velikost a objemnost.
Užitečné?
0 0
M***n
01/05/2022

Super. Žádné mínusy jsem nenašel...

Užitečné?
0 0
T****s
30/04/2022
Úžasný eshop
Užitečné?
0 0
S****n
24/04/2022
Rychlé dodání i komunikace s eshopem.
Užitečné?
0 0
S****n
24/04/2022
Jsem velmi rád za zámek a USB. Rychlé dodání i komunikace s eshopem.
Užitečné?
0 0
U***s
22/04/2022
Vejde se do nej fakt všechno. MILUJU
Užitečné?
0 0
U***s
22/04/2022
Vejde se do nej fakt všechno, beru is ho ted i na 5 dni.
Užitečné?
0 0
E***t
22/04/2022

Všichni mi ho pochvalují

Užitečné?
0 0
P**m
21/04/2022

Přítel byl z dárku moc šťastný

Užitečné?
0 0
C***l
17/04/2022
Super pevná skořepina.
Užitečné?
1 0
R*p
15/04/2022

Jsem moc spokojeny.

Užitečné?
0 0
W*w
14/04/2022
Super batoh, lehký a tenký.
Užitečné?
0 0
H***a
14/04/2022

Nosím do školy každý den, už dva roky. A pořád vypadá jako nocý.

Užitečné?
0 0
T****s
11/04/2022
Super materiál a úžasná kvalita
Užitečné?
0 0
K***u
07/04/2022
Bezva, zadne zapory jsem nenasel
Užitečné?
0 0
P***R
02/04/2022

Dobra komunikace s zakaznickou podporou... Pekny batoh

Užitečné?
0 0
P***R
02/04/2022

Dobra komunikace s zakaznickou podporou... Pekny batoh

Užitečné?
0 0
T***h
31/03/2022

Dokonalost, lehký, voděodolný a kvalitní.

Užitečné?
0 0
R****o
29/03/2022

Krasny batoh i do prace.

Užitečné?
0 0
R****o
29/03/2022

Krasny batoh i do prace.

Užitečné?
0 0
I***a
26/03/2022
Batoh je velmi precizně ušitý a s batohem co jsem měl je prostě nesrovnatelný! Ve švech jsem nenašel jediný problém. Všechny zipy hladce chodí.
Obecn...More

Batoh je velmi precizně ušitý a s batohem co jsem měl je prostě nesrovnatelný! Ve švech jsem nenašel jediný problém. Všechny zipy hladce chodí.



Obecně - nikdy jsem nebyl spokojený s batohem, jako je tento!

Užitečné?
0 0
I***o
18/03/2022

Prisel rychle...

Užitečné?
0 0
I***o
18/03/2022

Prisle rychle

Užitečné?
0 0
O***k
18/03/2022

Lehky a fakt odolny batoh. Necekal jsem takovou kvalitu.

Užitečné?
0 0
L****i
14/03/2022
Nejlepší bezpečnostní batoh co jsem kdy měl a že jich bylo dost.
Užitečné?
0 0
O***a
07/03/2022

Moc pekny batuzek. Nosim ho svude.

Užitečné?
0 0
i***ą
01/03/2022

Máme tyto batohy celá firma. A jsme moc spokojeni...

Užitečné?
0 0
i***ą
01/03/2022

Lehoucka a pritom prostorna

Užitečné?
0 0
A**a
28/02/2022
Dostala jsem jako dárek od přítele, moc se mi batůžek líbí.
Užitečné?
0 0
J***s
20/02/2022
Lehký, kvalitní a hlavně pohodlný batoh na cesty do práce. Nosím ho snad každý den od té doby, co jsem si ho koupil! Asi koupim jeden i manželce.
Užitečné?
0 0
W*w
11/02/2022
Jsem velice spokojneý, nosím do práce i do školy...
Užitečné?
0 0
W*w
11/02/2022
Jsem velice spokojneý, nosím do práce i do školy...
Užitečné?
0 0
M***n
10/02/2022
Super taska/ledvinka, nosim ji vsude.
Užitečné?
0 0
H***a
09/02/2022
Výborný batoh, USB a voděodolnost byla nejvíce důležitá. Jsem moc spokojený.
Užitečné?
0 0
H***a
09/02/2022
Výborný batoh, USB a voděodolnost byla nejvíce důležitá. Jsem moc spokojený.
Užitečné?
0 0
Spacewalk Batoh 23l photo review
Spacewalk Batoh 23l photo review
Spacewalk Batoh 23l photo review
Spacewalk Batoh 23l photo review
+2
S***k
08/02/2022
MILUJUUUUUU.
Užitečné?
0 0
U***s
01/02/2022
Sem fakt spokojeny, jezdim s nim do prace.
Užitečné?
0 0
U***s
01/02/2022
Sem fakt spokojena, jeydim s nim do prace.
Užitečné?
0 0
Spacewalk Batoh 23l photo review
Anonym
01/02/2022
Bezva batoh. Uz se tesim az ho zkusim.
Užitečné?
0 0
H***a
30/01/2022
Moc pekný batoh, mám ho už skoro rok. A stále vypadá jako nový.
Užitečné?
0 0
H****n
26/01/2022
Koupil jsem sestre k vanocum a byla nadsena.
Užitečné?
0 0
Cumulus batoh photo review
K***i
25/01/2022
Jednoduchý, krásný, až budu nosit, dám další recenzi.
Užitečné?
0 0
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
+3
L***l
25/01/2022
Tenký, krásný, lehký. Co víc si práat.
Užitečné?
0 0
E***n
24/01/2022
Vypada hezky, ted prisel.
Užitečné?
1 0
Spacewalk Batoh 23l photo review
Spacewalk Batoh 23l photo review
Spacewalk Batoh 23l photo review
+1
E***a
22/01/2022
Vypadá velmi dobře. Hezky zabalený a rychle dodaný.
Užitečné?
0 0
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
+1
V***k
22/01/2022
Moc pekny a hlavne pevny, ten uz mi snad zadny zlodej nerozrizne.
Užitečné?
0 0
O**a
21/01/2022

Bezvadný batoh, krásný design.

Užitečné?
0 0
D***s
17/01/2022
Vypada velmi dobre, v kancelari mi ho budou vsichni urcite závidět.
Užitečné?
0 0
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
+1
N***i
15/01/2022
Dekuju, jsem nadšený... Teď jsem do něj nacpal vše potřebné do kanceláře a jsem opravdu překvapen. Co vše se do něj vejde!
Užitečné?
0 0
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
+2
A***v
11/01/2022
Padne mi suprově. Moc poholdný do práce.
Užitečné?
0 0
Ilex Batoh 13l photo review
Ilex Batoh 13l photo review
Ilex Batoh 13l photo review
+1
A***f
08/01/2022
Bezvadný batoh! Kapsa na notebook mi hezky pojme můj 13,3 notebook. Super je, což nebylo na fotkách viděl, že na boku je kapsa se zipem.
Užitečné?
0 0
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
+4
N***n
07/01/2022
Super baoh, jsem moc spokojen XP
Užitečné?
0 0
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
+2
D***o
06/01/2022
Kvalitni batuzek, rychlý dodání, pekne zabalenej.
Užitečné?
0 0
Lynx Batoh 12l photo review
A***r
02/01/2022
Krasny batůžek, kupodivu hodně prostorný.
Užitečné?
0 0
K***v
31/12/2021
10/10
Užitečné?
0 0
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
+4
F***a
27/12/2021
Krasaaaa!
Užitečné?
0 0
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
+2
V***v
23/12/2021
Moc pěkný batoh, byl to dárek pro bratra a byl z mého výběru batohu nadšený.
Užitečné?
0 0
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
+2
E***e
22/12/2021
Bezva!!!
Užitečné?
0 0
Ilex Batoh 13l photo review
Ilex Batoh 13l photo review
Ilex Batoh 13l photo review
Ilex Batoh 13l photo review
Ilex Batoh 13l photo review
Ilex Batoh 13l photo review
+4
O***i
22/12/2021
Elegeantni, vse jak rika e-shop. Jsem spoko...
Užitečné?
0 0
P***l
14/12/2021
Jsem moc spokojený, super velikost a kavlita
Užitečné?
0 0
P***l
14/12/2021
Jsem moc spokojený, super velikost a kavlita
Užitečné?
0 0
P***l
14/12/2021
Je ok, mohl bz mit vetsi predni kapsu
Užitečné?
0 0
P***l
14/12/2021
Dobry
Užitečné?
0 0
C***l
14/12/2021
Jsem velmi rád za USB port. Dolouha jsem nevedel jaky batoh a s timto jsem moc spokojeny.
Užitečné?
0 0
Spacewalk Batoh 23l photo review
V***k
05/12/2021
OK, rychle dodani, dobra komunikace s e-shopem. Vejde se do nej muj notas i ipad, coz je ideální...
Užitečné?
0 0
Spacewalk Batoh 23l photo review
M***o
04/12/2021
Moc super, kvalitni.
Užitečné?
0 0
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
+4
Anonym
03/12/2021
Moc pekny, je soucasti i kabel na nabijeni, coz je fakt vyhoda. To ma malo který chytry batoh.
Užitečné?
0 0
K***u
19/11/2021
Super batoh, nosim do prace.
Užitečné?
0 0
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
+2
R***v
12/11/2021
Super batoh, lehký a pohodlný.
Užitečné?
0 0
R****o
11/11/2021
Veliké překvapení, koupím i synovi k Vánocům!!!
Užitečné?
0 0
R****o
11/11/2021
Veliké překvapení, koupím i synovi k Vánocům.
Užitečné?
0 0
Flick batoh 9l photo review
A***v
09/11/2021
Super.
Užitečné?
0 0
Ilex Batoh 13l photo review
Ilex Batoh 13l photo review
Ilex Batoh 13l photo review
+1
M***m
26/10/2021
10 z 10. Rychlý dodání a hezky zabalený.
Užitečné?
0 0
Lynx Batoh 12l photo review
Lynx Batoh 12l photo review
Lynx Batoh 12l photo review
Lynx Batoh 12l photo review
Lynx Batoh 12l photo review
+3
Р***a
06/10/2021
Krasny batoh, dostala jsem od manzela jako darek. Vybral moc hezky.
Užitečné?
0 0
Quince kožený batoh 15l photo review
Quince kožený batoh 15l photo review
Quince kožený batoh 15l photo review
Quince kožený batoh 15l photo review
Quince kožený batoh 15l photo review
Quince kožený batoh 15l photo review
+4
R***a
23/09/2021
Super batoh, velice pohodlny a prostorny.
Užitečné?
0 0
Lynx Batoh 12l photo review
Lynx Batoh 12l photo review
Lynx Batoh 12l photo review
Lynx Batoh 12l photo review
Lynx Batoh 12l photo review
+3
J***o
13/09/2021
Velice dobrá kvalita.
Užitečné?
0 0
K***a
29/08/2021
Takovy jaky jsem cekala
Užitečné?
0 0
S***v
24/08/2021
Praktický batoh, který používám na cestování a do města. Velmi jsme uvítal možnost ho zvětšit. Děkuji!
Užitečné?
0 0
Anvil batoh 19l photo review
Anvil batoh 19l photo review
Anvil batoh 19l photo review
+1
J***v
23/08/2021
Odpovida fotografiim a informacim, ktere jsou napsany, pohodle se nosi 🙂
Užitečné?
0 0
Z***a
21/08/2021
Velmi detailni provedeni, skvela podsivka, doporucim vas dal!
Užitečné?
0 0
R***v
18/08/2021
Přesně něco takového jsme dlouho hledal, batoh a taška 2v1. Používám ho jak do nošení věcí do fitness, tak do práce, vypadá skvěle!
Užitečné?
0 0
S***s
18/08/2021
Lepší zádový systém jsem zatím u batohu neměl, velmi pohodlné nošení a pěkné zpracování se spoustou kapes včetně jedné speciální pro notebook, spokoje...More
Lepší zádový systém jsem zatím u batohu neměl, velmi pohodlné nošení a pěkné zpracování se spoustou kapes včetně jedné speciální pro notebook, spokojenost!
Užitečné?
0 0
N***v
17/08/2021
Futuristický batoh s pevným tvarem mi velmi vyhovuje, nevypadá jakkoliv "zmuchlaně" jako ostatní batohy, tím, že drží tvar. Přidal bych ještě jednu vě...More
Futuristický batoh s pevným tvarem mi velmi vyhovuje, nevypadá jakkoliv "zmuchlaně" jako ostatní batohy, tím, že drží tvar. Přidal bych ještě jednu větší kapsu do vnitř, proto dávám 4 hvězdy, ale záleží dle potřeby, jsem i přesto velmi spokojený, děkuju!
Užitečné?
0 0
Flick batoh 9l photo review
Flick batoh 9l photo review
Flick batoh 9l photo review
Flick batoh 9l photo review
Flick batoh 9l photo review
Flick batoh 9l photo review
+4
N***a
17/08/2021
Dlouho jsme hledal takový batoh o kterém jsem si myslel, že už neexistuje, je úplně úžasný doplněk do města a na notebook!
Užitečné?
0 0
Endo batoh 24l photo review
D***d
16/08/2021
Vybyral jsem batoh dost dlouho, vybral jsem si Endo a nemuzu si ho vynachvalit, dekuji opravdu kvalitni provedeni!
Užitečné?
1 0
H***a
10/08/2021
Batoh si vybral syn do školy a můžu říct, že vypadá lépe než na fotkách, rádi objednáme znovu.
Užitečné?
0 0
J***K
10/08/2021
Material a provedeni mne nadchlo, poridim si dalsi batoh do mesta
Užitečné?
0 0
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
+4
P***r
07/08/2021
Detaily, material a pevnost dela z tohoto batohu velmi krásný kousek!
Užitečné?
0 0
Quince kožený batoh 15l photo review
Quince kožený batoh 15l photo review
Quince kožený batoh 15l photo review
Quince kožený batoh 15l photo review
Quince kožený batoh 15l photo review
Quince kožený batoh 15l photo review
+4
Y***n
07/08/2021
Vypada jako velice kvalitni a prava kuze.
Užitečné?
0 0
Vidar batoh 20l photo review
H***a
06/08/2021
Batoh odpovida fotografiim, moc pekne zpracovani.
Užitečné?
1 0
A***o
06/08/2021
Dávám 5 hvězd, nemám co vytknout
Užitečné?
0 0
H***a
05/08/2021
Velmi pohodlný a stylový batoh.
Užitečné?
2 0
J***a
04/08/2021
Naprosta spokojenost 🙂
Užitečné?
0 0
R***a
03/08/2021
Pořídila jsme batoh pro syna, nosí ho už druhým týdnem a po dlouhé době jsem se trefila a udělala radost, děkuji!
Užitečné?
0 0
Anvil batoh 19l photo review
Anvil batoh 19l photo review
Anvil batoh 19l photo review
Anvil batoh 19l photo review
+2
A***n
03/08/2021
Skvělý nákup!
+ spoustu kapes
+ rozměry
+ luxusní a velmi moderní vzhled
Užitečné?
0 0
Cumulus batoh photo review
R***a
02/08/2021
Koupila jsme manzelovi a s darkem jsem se trafila, moc se mu libi. Hlavne kapsa na notebook, kdy muze konecne nosit pohodle veci mezi praci a home off...More
Koupila jsme manzelovi a s darkem jsem se trafila, moc se mu libi. Hlavne kapsa na notebook, kdy muze konecne nosit pohodle veci mezi praci a home officem.
Užitečné?
3 0
Spacewalk Batoh 23l photo review
Spacewalk Batoh 23l photo review
Spacewalk Batoh 23l photo review
+1
C***l
02/08/2021
Batoh je presne takovy, jak je popisovano, za mne mohu a rad doporucim.
Užitečné?
0 0
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
+1
Z***a
29/07/2021
Skvělý batoh, který má kvalitní švy, zejména na centrálním zipu. Pevné ramenní popruhy a zádový systém. Jediná věc, která může někomu vadi je jeho roz...More
Skvělý batoh, který má kvalitní švy, zejména na centrálním zipu. Pevné ramenní popruhy a zádový systém. Jediná věc, která může někomu vadi je jeho rozměr, je velmi štíhlí, ale právě pro to je i unikátní. Možná je to plus, ale pro někoho kdo rád nosí hodně věcí sebou minus.
Užitečné?
0 0
J**í
29/07/2021
Praktický a odpovídá popiskům, zatím jsem nic špatného nenašel a dělá mi jen radost, děkuji!
Užitečné?
0 0
J**í
29/07/2021
Praktický a odpovídá popiskům, zatím jsem nic špatného nenašel a dělá mi jen radost, děkuji!
Užitečné?
0 0
J***v
27/07/2021
Praktický a luxusní batoh, zatím jsem chybu nenašel.
Užitečné?
0 0
M***o
27/07/2021
Skvělý batoh i za poměrně vyšší cenu, já však nelituji
1) velmi odolný materiál, který je odolný vodě, už jsem s ním stihl zmoknout a neprosákl
2) v...More
Skvělý batoh i za poměrně vyšší cenu, já však nelituji

1) velmi odolný materiál, který je odolný vodě, už jsem s ním stihl zmoknout a neprosákl

2) vynikající kvalita švů a látky

3) samotný batoh je docela prostorný (potěší měkké čalounění uvnitř kapsy pod notebookem)

Užitečné?
2 0
S***v
27/07/2021
Magnetické zapínání, skrytý elegantní zámek a pevný tvar, lepší batoh jsem neměl!!!
Užitečné?
0 0
Spacewalk Batoh 23l photo review
S***a
26/07/2021
Splnil očekávání 🙂
Užitečné?
0 0
Cirrus Batoh photo review
R***n
24/07/2021
Rychleé dodání, krásná kvalita a zádový systém je tak pohodlný.
Užitečné?
1 0
P***l
23/07/2021
Doporucuji:)
Užitečné?
0 0
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
+1
I***a
22/07/2021
Rychle doruceni a vyborna kvalita 🙂
Užitečné?
1 0
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
+2
R***v
22/07/2021
Očekávání se potvrdila - batoh je funkční a reprezentativní. Kvalita je vynikající. Na fotce jsou detaily. Design je promyšlený do nejmenších detailů....More
Očekávání se potvrdila - batoh je funkční a reprezentativní. Kvalita je vynikající. Na fotce jsou detaily. Design je promyšlený do nejmenších detailů. Pro služební cesty skvělá volba. Stojí za ty peníze.
Užitečné?
1 0
I***v
22/07/2021
Co se týče kvality a provedení nemohu nic vytknout. Bohužel jsme neodhadl trochu velikost, ale to je spíše moje chyba. I tak si batoh nalezl uplatnění...More
Co se týče kvality a provedení nemohu nic vytknout. Bohužel jsme neodhadl trochu velikost, ale to je spíše moje chyba. I tak si batoh nalezl uplatnění.
Užitečné?
0 0
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
+4
V***n
20/07/2021
Luxusni prakticky batoh do mesta, doporucuji dal! Dekuji!
Užitečné?
0 0
K***l
16/07/2021
Batoh je opravdu malý, neodhadl jsem velikost, musel jsme ho vyměnit za větší, je to spíše však moje chyba. Děkuji zákazníckému servisu za rychlé vyří...More
Batoh je opravdu malý, neodhadl jsem velikost, musel jsme ho vyměnit za větší, je to spíše však moje chyba. Děkuji zákazníckému servisu za rychlé vyřízení výměny za jiný.
Užitečné?
0 0
Flick batoh 9l photo review
Flick batoh 9l photo review
Flick batoh 9l photo review
+1
H***a
16/07/2021
Jsem s batohem moc spokojena, je lehky a snadno se nosi.
Užitečné?
0 0
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
+3
D***l
15/07/2021
Bezproblémové doručení, stihl jsem koupit ještě šedou variantu, která se přestala prodávat 🙂 Rád se vrátím až budu řešit další batoh!
Užitečné?
1 0
K***a
15/07/2021
Vypadá skvěle, je robustní a kvalitně zpracovaný. Má dva porty na USB, využiji oba. S nákupem jsem velmi spokojený!
Užitečné?
0 0
R***a
14/07/2021
Koupili jsme batohy pracovníkům na přenos dokumentů a notebooků a zatím si je moc chválí. Jen ta velikost je opravdu velmi kompaktní, asi bychom příšt...More
Koupili jsme batohy pracovníkům na přenos dokumentů a notebooků a zatím si je moc chválí. Jen ta velikost je opravdu velmi kompaktní, asi bychom příště volili o něco větší. Moc děkujeme za spolupráci.
Užitečné?
0 0
Loki městský batoh 10l photo review
R***t
12/07/2021
Rychlé doručení, skvělá komunikace, rád nakoupím znovu.
Užitečné?
0 0
C***l
11/07/2021
Batoh mně nadchl svým zpracování a propracovaností, která je na vysoké urovni, doporučím Vás dále! Děkuji!
Užitečné?
0 0
L***š
09/07/2021
Velmi rychlé doručení, kvalita odpovídá ceně 🙂
Užitečné?
0 0
R***k
09/07/2021
Hodnotím skvěle rychlou komunikaci se zákaznickou podporou, poradili mi jaký batoh si vybrat a trefili se!
Užitečné?
0 0
m***s
09/07/2021
Nejlepší batoh co jsme si koupil 🙂
Užitečné?
0 1
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
+4
R***k
06/07/2021
Vynikající produkt, dlouho jsem hledal takový batoh! Perfektní kvalita, konečně!
Užitečné?
1 0
Loki městský batoh 10l photo review
O***r
04/07/2021
Batoh mně opravdu nadchl provedením:
+ kvalita materiálu
+ zámek s možností vlastní kombinace čísel
+ kapsa na notebook
+ zádový systém, skvěle se...More
Batoh mně opravdu nadchl provedením:

+ kvalita materiálu

+ zámek s možností vlastní kombinace čísel

+ kapsa na notebook

+ zádový systém, skvěle se nosí

+ štíhlost batohu a jeho pevný tvar

- po měsíci používání jsem nenalezl
Užitečné?
0 0
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
Cumulus batoh photo review
+1
A***m
26/06/2021
Takový batoh jsem dlouho hledal!
Užitečné?
2 0
Loki městský batoh 10l photo review
A***s
24/06/2021
Užitečné?
0 0
Loki městský batoh 10l photo review
s***n
22/06/2021
super
Užitečné?
0 0
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
+4
D***s
16/06/2021
Nejprve jsem mel obavu z nakupu vzhledem k cene. Nakonec je to orpavdu vlemi povedeny batoh s perfektnim zpracovanim. Velmi pohodle se nosi. Je promys...More
Nejprve jsem mel obavu z nakupu vzhledem k cene. Nakonec je to orpavdu vlemi povedeny batoh s perfektnim zpracovanim. Velmi pohodle se nosi. Je promysleny do posledniho detailu, dekuji moc!:)
Užitečné?
2 0
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
Loki městský batoh 10l photo review
+1
A***m
12/06/2021
Velmi prakticky batoh do mesta ve skvelem provedeni, rad doporucim dal
Užitečné?
0 0
P***k
05/06/2021
Rychle dodani, kvalita predcila ocekavani, velmi robustni batoh, ktery drzi tvar. Diky!
Užitečné?
0 0
t***š
02/06/2021
Mohu jen doporučit
+ popruhy nedřou
+ zádový systém nezatěžuje záda
+ kvalitníprovedení
+ velké množství praktických kapes
+ luxusní vzhled
Užitečné?
0 0
A***e
26/03/2021
Velmi rad, doporucuji dale, Bange je skvela znacka!
Užitečné?
0 0
Začít nakupovat